Fondo
Capa 19
Capa 18
mente sana in corpore sano
tel 676405935
Horari Dilluns a Divendres de
xec regal
Capa 13
Capa 1 copia

- Massatge terapèutic:

Probablement és l’eina terapèutica més antiga que el ser humà va utilitzar per proporcionar-se un recurs natural contra el dolor. La masoterapia és una combinació de moviments tècnics manuals amb finalitat higiènica- preventiva i / o terapèutica, que al ser aplicat amb les mans permet valorar l’estat dels teixis tractats (musculatura, lligaments, tendons, teixit conjuntiu, pell).
El massatge terapèutic és una tècnica integrada dintre de la fisioteràpia ( ha de ser realitzat per personal acreditat, és a dir, pel fisioterapeuta).

   

- Massatge esportiu:

Es dur a terme exclusivament sobre els grups musculars compromesos en cada esport per optimitzar el seu to muscular, la flexibilitat i rendiment. Està indicat en persones que practiquen esport i necessiten una preparació prèvia per l’activitat física intensa, per tal d’evitar espasmes musculars i altres lesions esportives, així com per eliminar toxines i relaxar la musculatura quan es finalitza l’activitat esportiva.- Drenatge manual limfàtic:

És una modalitat de massatge que afavoreix el funcionament del sistema limfàtic, important pel funcionament del sistema inmunològic. Es realitzen maniobres manuals lentes, suaus, superficials i rítmiques que segueixen els trajectes naturals del sistema limfàtic. Indicat en limfedemes, edemes, processos reumàtics, migranyes, vèrtigs, cefalees, malalties cròniques de les vies respiratòries (sinusitis, rinitis, faringitis, amigdalitis, ...), constipats, bronquitis, otitis, problemes dèrmics com acné, en embarassades per descàrrega de les cames i prevenció d’aparició d’estries, post- radioteràpia, hematomes, post fractures i esguinços, estrés,...

- Reflexoteràpia podal:

La reflexoteràpia podal es basa en les conexions existents entre el sistema nerviós, que per mitjà de meridians energètics, conecta els diferents òrgans, sistemes i estructures del nostre cos. Es localitzen en determinats punts o zones reflexes que es coneixen com a “zones microreflexes”, que es troben als peus, mapa reflexe de les estructures orgàniques. L’estimulació d’aquestes zones provoca una resposta sobre els diferents òrgans, conseguint així millores importants sobre els sistemes i estructures del cos humà. La reflexologia podal aprofita els coneixements sobre les conexions nervioses entre segments interns d’òrgans, músculs i pell, per influenciar a nivell reflexe, sobre les dolències des de l’exterior.home | empresa | fisioteràpia | acupuntura | lesions | teràpies | novetats | contacte