Fondo
Capa 19
Capa 18
mente sana in corpore sano
tel 676405935
Horari Dilluns a Divendres de
xec regal
Capa 13
Capa 1 copia

EXEMPLES DE TRACTAMENTS AMB ACUPUNTURA.

A) ACUPUNTURA PER BAIXAR PES:

L’acupuntura per aprimar-se ajudarà a disminuir la gana i estimular el sistema digestiu, però per mantenir la pèrdua de pes de forma duradera és necessari que la persona canviï la seva forma de vida i pauta alimentícia. Així doncs l’acupuntura li ajudarà a baixar pes però no és una solució miraculosa a un problema d’obesitat. L’efecte serà un impacte calmant i relaxant que li ajudarà a resoldre les sensacions d’estrés, ansietat i frustració que poden portar a les persones obeses a menjar en excés. Les endorfines afecten al sistema digestiu i a l’hormonal, així que l’acupuntura ajudarà a equilibrar els dos sistemes fonamentals per aprimar-se: el metabolisme i la força de voluntat.

B) ACUPUNTURA PER A DOLORS CRÒNICS LUMBARS:

Un estudi publicat a la revista “Archives of Internal Medicine” mostra que l’acupuntura supera a la teràpia convencional en el tractament del dolor lumbar crònic. L’estudi es va realitzar amb 1.162 pacients de 50 anys que patien dolors lumbars als quals se’ls va separar en grups i se’ls va aplicar diferents tipus d’acupuntura i tractaments de medicina convencional. El tractament realitzat amb acupuntura va resultar dues vegades més efectiu que els tractaments realitzats amb medicina convencional.

C) ACUPUNTURA PER DEIXAR DE FUMAR:

L’acupuntura per deixar de fumar està resultant ser una de les millors teràpies per deixar finalment aquest hàbit perjudicial. L’acupuntura no és miraculosa en si mateixa doncs és necessari el pacient fumador hagi pres la decisió i tingui la voluntat de deixar el tabac. Justament, l’acupuntura reforçarà aquesta voluntat i equilibrarà l’energia de l’organisme per a que resulti molt més sencill deixar de fumar.
El tractament consisteix en col.locar unes agulles en diferents punts d’acupuntura per aconseguir d’aquesta forma que l’individu reequilibri la seva energia i disminueixi els seus nivells d’ansietat i nerviosisme, que acostumen a aparèixer quan una persona deixa de fumar. D’altra banda, també s’utilitza l’auriculoteràpia (punts d’acupuntura a l’oreja).

D) ACUPUNTURA PER LA CIÀTICA

La ciàtica és segons la Medicina Tradicional Xina un “Síndrome Bi”i té com a causants el fred, els traumatismes, l’humitat, el mantenir una mala posició,... L’acupuntura tracta d’influenciar sobre els meridians Tai Yang, Shao Yin i Shao Yang situats al peu. Mitjançant l’estimulació amb agulles d’aquests punts d’acupuntura s’aconsegueix un efecte analgèsic,  alliberar teixits que envoliquen el nervi ciàtic i desbloquejar el Qi (energia).  Pels casos que es determina que la causa de la ciàtica és el fred o l’humitat el tractament incluirà la moxibustió o l’aplicació de ventoses.

home | empresa | fisioteràpia | acupuntura | lesions | teràpies | novetats | contacte